Zoeken

Jong talent

Graduate Development Programme

Het Graduate Development Programme is ontwikkeld om de doelstellingen van de ENGIE Group voor de technische disciplines (Exploration & Development/Engineering & Construction/Production) te behalen door een talent pool te ontwikkelen van vakbekwame professionals binnen de organisatie.

Dit ontwikkelingsprogramma duurt twee jaar en bestaat uit 3 modules van elk 8 maanden. Minimaal één module dient bij één van de buitenlandse zusterbedrijven gevolgd te worden (Nederland, UK, Noorwegen, Duitsland, Egypte, Australië of op het hoofdkantoor in Paris).

Om mee te kunnen doen aan dit programma dien je recent je Master diploma te hebben behaald in een relevant vakgebied en goed Engels kunnen spreken.

Het programma biedt jonge technici de mogelijkheid om ‘on the job’ werkervaring te verkrijgen in verschillende internationale omgevingen onder mentorschap van zeer bekwame professionals.

Na het succesvol afronden van het programma kun je ervoor kiezen om je loopbaan voort te zetten binnen de ENGIE Groep (met daarbij de mogelijkheid om in de toekomst in aanmerking te komen voor internationale mobiliteit).

Mocht je geïnteresseerd zijn in het Graduate Devolopment Programme, klik dan hier en solliciteer direct op de Graduate Development Programme vacature.

 

Ervaren talent

Ook talent met vele jaren ervaring op de teller is bij ENGIE welkom. Wij bieden verscheidene mogelijkheden om je werk- en persoonlijke ontwikkeling te verstevigen. Aangezien wij onder diversiteit ook het openstaan voor nieuwe ideeën verstaan, hebben wij regelmatig vraag naar ervaren professionals met een brede achtergrond.

Tijdens je loopbaan bij ENGIE E&P Nederland B.V. heb je middelen tot je beschikking om je ambities te verwezenlijken. Jouw ontwikkeling binnen de ENGIE Groep wordt ondersteund door vakinhoudelijke en management trainingen, zodat je steeds meer kennis vergaard.